Виконком заборонив будівництво на Варшавській-Сосновій

Виконавчий комітет Львівської міської ради скасувати містобудівні умови і обмеження на забудову ділянки на вулиці Варшавській-Сосновій.

Виконавчий комітет Львівської міської ради скасувати містобудівні умови і обмеження на забудову ділянки на вулиці Варшавській-Сосновій, повідомляє ІА Дивись.info.

Згідно з рішенням управління архітектури повинно повідомити про це департамент ДАБІ у Львівській області та шевченківську районну адміністрацію, яка має скасувати дозвіл на відкриття будівельного майданчика.

Міський голова Андрій Садовий підписав рішення відразу після голосування і закликав ДАБІ і райадміністрацію якнайшвидше прийняти відповідні рішення.

«Це безпрецедентна ситуація, коли забудовник не маючи технічних документів, розуміючи напругу, яка виникає у громадськості вважає, що він може робити все що хоче», - заявив Андрій Садовий під час засідання виконкому.

Головний архітектор міста Юліан Чаплінський сказав, що забудовник отримав документи на триповерховий будинок, на паспорті об’єкту вже намалювали чотири, а в інтернеті продають квартири у десятиповерховій забудові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: