Через ремонт площі Митної вступна кампанія одного з коледжів може бути провалена (Фото)

IMG_8544

У Львові через ремонтні роботи на площі Митній, вступна кампанія Львівського поліграфічного коледжу може бути провалена.

Про це ІА Дивись.info повідомили у  Львівському поліграфічному коледжі УАД.

Як зазначається, через облаштування площі, вхід у коледж заблоковано з усіх боків, у зв'язку з цим абітурієнти не мають змоги нормально потрапити в заклад і подати документи.

«Вже від 29 червня заблоковано обидва входи у коледж. Сьогодні розпочалась вступна кампанія, але абітурієнти та їх батьки не можуть потрапити в коледж через ремонт площі. Зайти у коледж можна лише з вулиці Римлянина через виробниче приміщення, обходячи пл. Митну через вул. Пекарську, яке мало кому відоме», - йдеться в повідомленні.

IMG_5156_1107 (1)

В коледжі додають, що будівельні роботи можна було припинити на тиждень-другий, і зробити прохід на час вступної кампанії.

«Будівельні роботи проводять дуже мляво: годинами на будівельному майданчику роботи не здійснюються. Тут працює обмаль робітників, а після 16-ї години роботу взагалі припиняють», - інформують у ЛПК УАД.

IMG_8523

У адміністрації коледжу інформують, що були відправленні звернення у відповідні інстанції з проханням посприяти вирішенню цього питання, але ніхто не реагує на цю проблему.

В коледжі зазначають, якщо на їх прохання не буде реакції, то влаштують протести, а саме перекриття руху на вулицях Личаківській чи Івана Франка.

IMG_8526

Додамо, що на тій самій площі, вхід до ресторану Кумпель не перекрито, і він стабільно працює.

Зазначимо, що прийом документів від абітурієнтів у навчальних закладах І–ІІ рівнів акредитації цьогоріч триває лише з 11 до 20 липня. Абітурієнти самостійно мають подати документи у приймальну комісію навчального закладу (тобто в електронній формі реєстрація документів неможлива).

Довідка :

Технікум засновано у 1930 році у м. Харкові.

Під час Другої світової війни навчальний заклад тимчасово припинив свою діяльність і відновив її 1945 року у Львові, де дістав назву Львівський поліграфічний технікум.

Із 1997 року технікум став структурним підрозділом Української академії друкарства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: