На 26 липня російські спецслужби готують масові провокації в Києві, - Парубій

Андрій Парубій заявив, що російські спецслужби стягують до Києва провокаторів, маскуючи їх під учасників мирної хресної ходи.

Про це він заявив сьогодні, під час погоджувальної ради, - пише УП.

«Кремль всіма силами намагається дестабілізувати ситуацію в Україні, на фронті, на міжнародній арені. Також ворог розробляє плани дестабілізації ситуації в середині країни через створення штучної кризи, заворушення на вулицях. Ми з вами стаємо свідками того, як одна з релігійних організацій, яка має свій духовний центр в країні-агресорі, мобілізує велику кількість своїх вірян та стягує їх до Києва на 26 липня, називаючи це мирною хресною ходою», - сказав він.

«За нашою інформацією Кремль вже підготував сценарій провокацій на 26 липня. До Києва, окрім дійсно мирних віруючих вірян, стягуються провокатори із забороненою активістською символікою і символікою країни-агресора. Ми це вже побачили в окремих містах нашої країни», - сказав Парубій.

Він закликав керівництво МВС і СБУ провести профілактичні бесіди, щоб не допустити використання імперської символіки і уникнути будь-яких провокацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: