У парку «Знесіння» та до Брюхович облаштовують велодоріжки

630dfa6b74e154feebca050e201912dd_L

У парку «Знесіння» та від вулиці Варшавської до Брюхович облаштовують велодоріжки. Кошти на це передбачено у бюджеті розвитку Львова на 2016 рік.

Будівельні роботи у парку «Знесіння» планують завершити уже до кінця серпня. Загалом протяжність велодоріжки складатиме майже 300 м, а пролягатиме маршрут від вул. Чернеча Гора (район центральної алеї) до залізниці (до мікрорайону Професорська колонія). Для будівництва використовують і бруківку, і асфальт, також встановлюють освітлення. В майбутньому цю велодоріжку планують продовжити аж до Винник.

Розпочались будівельні роботи і з облаштування велодоріжки до Брюхович. Тут також планують встановити освітлення. Згідно з договором, роботи заплановано завершити у 2017 році.

«Зараз у Львові вже збудовано 65 км велосипедних доріг. Вже до кінця цього року ми плануємо облаштувати близько 100 кілометрів велодоріжок», - повідомив депутат Львівської міської ради Олег Шмід.

Загалом, до 2020 року у місті заплановано прокласти 168 км велодоріжок. У 2016 році спеціальні дороги для двоколісних прокладуть до Рясного, верхньої частини вул. Городоцької.

Також облаштують велодоріжки на Сихові - на проспекті Червоної Калини та на вул. Сихівській. Завершать будівництво на Пасічній та Богданівській.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: