За добу бойовики 94 рази обстріляли позиції ЗСУ

Бойовики за добу 94 рази обстріляли позиції сил АТО, в тому числі із застосуванням забороненої Мінськими домовленостями артилерії.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Найбільше, 48 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку. З забороненої Мінськими угодами 152 мм артилерії противник гатив по наших укріпленнях в Новгородському, а з 122 мм самохідних (артилерійських) установок - у Миколаївці-2», - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, також на Донецькому напрямку бойовики з 120 мм мінометів обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Майорска, Пісків. Авдіївки, Новгородського і Троїцького.

Крім того, в Донецькій області бойовики вели вогонь з гранатометів, озброєння бронетехніки, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як повідомляється, на Маріупольському напрямку бойовики 29 разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, з 120 мм мінометів незаконні збройні формування обстріляли опорні пункти сил АТО у Талаківці, Водяному, Новогригорьївці і Мар'їнці. Міномети калібру 82 мм бойовики застосували поблизу Широкіного, Красногорівки, Гнутового і Мар'їнки.

На Луганському напрямку бойовики 17 разів вели як хаотичний, так і прицільний вогонь з різних видів зброї. Згідно з повідомленням прес-центру штабу АТО, 16 снарядів з забороненої 122 мм артилерії бойовики випустили по позиціях сил АТО в Новоалександрівці, а також 14 снарядів зазначеного калібру – по позиціях сил АТО в Новозванівці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: