Бойовики за минулу добу 41 раз обстріляли позиції ЗСУ

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції підрозділів Сил АТО. За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню, з них 19 на Донецькому, 18 на Маріупольському та 4 на Луганському напрямках.

Про це  повідомляє прес-центр штабу АТО.

В повідомленні йдеться, що на Донецькому напрямку супротивник із 122 мм артилерії бив по наших позиціях у Миколаївці Другій, а 120 мм міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці Другій. ПоНовгородському та н.п. Дача окупанти стріляли з 82 мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 122 мм артилерії та 120 мм мінометів ворог обстріляв українських воїнів у Красногорівці. Міномети калібру 82 мм використав у Гнутовому, а великокаліберні кулемети - по захисниках Широкиного. Також, по наших опорних пунктах у Мар’їнці вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Станиці Луганської противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вів несистематизований хаотичний вогонь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: