Керівництво хабарника із «Західукргеологія» просить про найжорсткішу реакцію щодо свого підлеглого

20130529175021_1374496601

Керівництво НАК «Надра України», якому підпорядковується державне підприємство «Західукргеологія», співробітника якого сьогодні піймали на хабарі у 3 мільйони гривень, просить відсторонити підозрюваного від обов'язків і обіцяє сприяти правоохоронним органам у розслідуванні.

Про це йдеться в офіційній заяві Голови правління НАК «Надра України» Ярослава Климовича.

[dyvys_blockqoute text="Я вимагаю від керівника «Західукргеологія» негайно відсторонити дану особу від виконання службових обов,язків. Зазначу, що ми будемо всіляко сприяти правоохоронним органам у розслідування цієї справи. Насправді, це для нас шок, відверто скажу." author="Ярослав Климович"]

В акціонерному товаристві висловили подяку правоохоронним органам за оперативну роботу. Також у повідомленні йдеться про те, що у НАК «Надра України» створено спеціальну комісію для службового розслідування цього інциденту. Члени групи вже виїздять із Києва до Львова.

Нагадаємо, що сьогодні при спробі отримання хабара на 3 мільйони гривень було затримано заступника керівника ДП «Західукрекологія» (Львів). Про це повідомили у регіональному управлінні Національної поліції, а пізніше у Facebook підтвердив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: