Ремонту траси вимагали сьогодні одесити від ВР

Жителі південних районів Одеської області вимагають від парламенту та уряду значно прискорити реконструкцію автомобільної траси міжнародного значення Одеса-Рені, повідомляє прес-служба партії «Наш край».

Жителі південних районів Одеської області вимагають від парламенту та уряду значно прискорити реконструкцію автомобільної траси міжнародного значення Одеса-Рені, повідомляє прес-служба партії «Наш край».

В акції, що відбулася за ініціативою політсили біля стін Верховної Ради та Кабміну в середу, взяли участь кілька сотень жителів Арцизького, Болградського, Ренійського, Саратського і Тарутинського районів Одеської області.
Учасники акції звернулися до уряду та Верховної Ради з вимогою невідкладного проведення капітального ремонту та реконструкції міжнародної автомобільної дороги М-15 Одеса-Рені та приведення її у відповідність із міжнародними стандартами і технічними нормами.
За словами співголови партії, весь транспорт, який заїжджає до Одеської області, має об'їжджати Бессарабію через відсутність нормальної дороги.

«Для того щоб повністю закінчити ремонт, необхідно заасфальтувати ще понад 100 кілометрів дороги. Ми вже досягли того, що дорогу Одеса-Рені було внесено до переліку об'єктів, які ремонтуватимуть за бюджетні кошти. Але на сьогодні ремонт відбувається такими темпами, що завершення реконструкції треба чекати не менше ніж п'ять років», - зазначив він.
На думку учасників акції, траса Одеса-Рені - єдина автомобільна дорога, що сполучає південь України з країнами Європи, має стратегічне значення для соціально-економічного розвитку регіону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: