Стало відоме ім’я посадовця «Західукргеології», якого спіймали на хабарі

PM453image002

Сьогодні за спробу отримання хабара було затримано посадовця державного підприємства «Західукргеологія».

Сьогодні за спробу отримання хабара було затримано посадовця підприємства «Західукргеологія».

Як повідомили ІА Дивись.info джерела в НАК «Надра України», мова йде про заступника директора державного підприємства «Західукргеологія» Ігоря Михайловського.

«Сьогодні із ЗМІ та працівників «Західукргеології» нам стало відомо, що на дочірньому підприємстві «Західукргеологія» було проведено обшук і затримано заступника керівника пана Михайловського, повідомив Дивись.info керівник НАК «Надра України» Ярослав Климович. - Відповідно, ми швидко відреагували, зібрали нараду і прийняли рішення створити комісію, що вже оперативно виїхали до Львова для того, аби розібратися за фактами, що були озвучені».

За повідомленням поліції, за фактом отримання хабара порушено кримінальне провадження, водночас, деталі слідства не розголошують. Як раніше повідомили у НАК «Надра України», керівництво шоковане такими діями посадовця у Львові.  «Я вимагаю від керівника «Західукргеологія» негайно відсторонити дану особу від виконання службових обов’язків. Зазначу, що ми будемо всіляко сприяти правоохоронним органам у розслідування цієї справи. Насправді, це для нас шок, відверто скажу», - заявив Ярослав Климович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: