У Львові розроблять схему санітарної очистки міста

У Львові буде розроблено схему санітарної очистки.

У Львові буде розроблено схему санітарної очистки, повідомляє ІА Дивись.info.

Згідно рішення виконавчого комітету міської ради у схемі має бути передбачено утилізацію у спеціальних печах специфічних (післяопераційних, патологоанатомічних відходів) з лікувально-профілактичних установ, врахувати у схемі санітарної очистки розміщення майданчиків для вигулу собак, заходи з догляду за безпритульними тваринами.

Визначено методи збору та знешкодження трупів безпритульних тварин, тип урн, ємність, вимоги до їх очищення, миття та дезінфекції. Розрахувати необхідну кількість стаціонарних громадських вбиралень, визначити місця встановлення біотуалетів. Перша черга схеми розробляється на період до 2021 року.

Розрахунковий період – 25 років до 2041 року. Передбачено повне охоплення планово-регулярним вивезенням твердих побутових відходів від всіх житлових і громадських будинків, установ і підприємств культурно-побутового призначення незалежно від їхньої відомчої належності. Замовником розроблення схеми санітарної очистки визначено департамент житлового господарства та інфраструктури. Схему мають затвердити депутати міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: