Забудовник на Варшавській – Сосновій не має всіх необхідних документів, - Пайонкевич

Забудовник на Варшавській – Сосновій не має всіх необхідних документів для будівництва і не впускає на будмайданчик інспекцію Держархбудконтролю.

Про це під час брифінгу повідомила начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, інформує ІА Дивись.info.

«Хочу з усією відповідальністю заявити що це не так. Коли компанія викладає на сайті всі документи і стверджує що в неї є всі дозволи то представники компанії лукавлять. Станом на сьогодні є договір оренди земельної ділянки, який оскаржується в судовому порядку за позовом прокуратури. Є припис інспекції архбудконтролю про зупинення будівельних робіт через недоліки при проведенні будівництва. Представники компанії двічі не пропустили представників ДАБІ на будівництво. Виникає питання чому не пускають. Якщо компанії нема чого боятися, якщо отримані всі техумови, а це неправда, тому що я точно знаю, що водоканал технічних умов не видавав, представникам компанії навпаки  треба було з радістю допустити представників ДАБІ на майданчик і показати всі документи. ДАБІ піся вилучення декларації з реєстру звернулася до суду з вимогою про зупинення  будівельних робіт. І ще один суд - 18 липня буде слухатися справа за позовом мешканців Варшавської-Соснової до виконавчого комітету про скасування містобудівних умов», - заявила Гелена Пайонкевич.

Вона також повідомила, що на території школи, де розташована частина забудови, розбите наметове містечко.

«Розміщено ціле наметове містечко з польовою кухнею, там знаходяться невідомі особи. Ситуація є нездоровою, люди бояться ходити територією школи, мешканці блокують заїзд на будівництво», - додала Гелена Пайонкевич.

Додамо, що сьогодні мала відбутися прес-конеференція організована компанією-забудовником, однак з невідомих причин її перенесли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: