У Львові затвердили Програму підтримки громад Винник, Рудно та Брюхович

Рада затвердила Комплексну програму підтримки соціальної сфери та інфраструктури громад м. Винники та смт. Рудно і Брюховичі на 2016-2020 роки. Відповідне рішення вона прийняла сьогодні, 13 липня, під час пленарного засідання сесії, передає прес-служба ЛМР.

Метою Програми є соціально-економічний та культурний розвиток територіальних громад міста Винники і селищ Рудно та Брюховичі. Очікується, що її виконання дасть змогу забезпечити ці громади якісними адміністративними, медичними, житлово-комунальними, транспортними послугами, належним рівнем благоустрою населених пунктів, освітянським та культурним розвитком, сприяти залученню інвестицій, розвитку рекреації тощо.

Йдеться, зокрема, про необхідність проведення в цих населених пунктах:

Винники: капремонт у школах №20 та «Берегиня» і добудова частини будівлі школи №47; реконструкція народного дому, клубу «Дозвілля» та дитячої бібліотеки; будівництво автостанції у Винниках; каналізування; реконструкція вуличного освітлення та капремонт доріг; створення ЦНАПу тощо;
Рудно: збільшення обсягу питної води, яку з 2009 довозять до селища зі Львова; каналізування; будівництво водопроводу та каналізаційних колекторів, реконструкція мереж водопостачання; капремонт мереж зовнішнього освітлення та доріг у селищі, завершення будівництва амбулаторії та добудова нового корпусу школи №74; відкриття ЦНАПу тощо;
Брюховичі: розширення школи №41 та ДНЗ №143; каналізування; капремонт дороги між селищем та Львовом із будівництвом велодоріжки та освітленням, ремонт дорожнього покриття центральних вулиць; реконструкція бібліотеки та музичної школи; проведення водопровідних мереж та будівництво каналізації для забезпечення поліклініки водопостачанням та водовідведенням тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: