У ставку знайшли зброю, з якої розстрілювали майданівців

13707593_1142577115805143_2970991910138193417_n

Представники Департаменту спецрозслідувань ГПУ у четвер в результаті обшуків виявили залишки снайперської гвинтівки, з якої бійці «Беркуту» стріляли в активістів Майдану біля Жовтневого палацу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав генпрокурор Юрій Луценко, передає УП.

«Сьогодні силами Департаменту спецрозслідувань ГПУ пройшли обшуки у причетних до вивезення з Києва після кривавих розстрілів «Чорної сотні» «Беркуту» і подальшого знищення їхньої зброї. Знайдені в озері елементи снайперської гвинтівки (яку вся країна бачила в руках убивці під Жовтневим палацом ) і автоматів стане черговим доказом на судовому процесі», – написав він.

Натомість нардеп Володимир Ар'єв додав, що залишки зброї були знайдені в одному зі ставків у Голосіївському районі Києва.

«Самих «чорних» беркутят на прохання кривавого міністра МВС Захарченка вивели з революційного Києва ті, хто заховав ці засоби вбивства в ставу одного з парків Голосіївського району», – написав він.

За його словами, ті, хто вивозив бійців «Беркуту» і ховав зброю, відомі персонально, однак їхні імена наразі не називаються в інтересах слідства.

«Але коли їх оприлюднять, це буде великим і неприємним сюрпризом», – запевнив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: