Корисний досвід для Львова: на Дніпропетровщині створено атлас вільних земель для бійців АТО

Перший в Україні атлас вільних земельних ділянок для бійців АТО створено в Дніпропетровській області.

Як повідомив журналістам голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко, це два томи карт та інформації про вільну сільськогосподарську землю, її основні характеристики і площу. В атласі розміщені зведення про 2,5 тис. гектарів сільськогосподарської землі, - пише Інтерфакс Україна.

«Кожен учасник АТО, який звертається по отримання землі, зможе легко підібрати ділянку за допомогою атласу. Тепер йому нікуди не потрібно їздити, щоб вибрати і оглянути землю. В атласі є вся інформація про ділянку, а також вказано її розташування на карті. На сьогодні в атласі зібрана інформація про 2,5 тис. гектарів вільних земель регіону. Це два томи. Підбір землі триває, в планах і нові видання»,- наголосив Резніченко.

Атласом уже користуються в єдиному вікні з оформлення землі учасникам АТО Дніпропетровської області. Його передадуть і до Центру допомоги бійцям АТО та членам їх родин при ОДА, а також у 22 його філії та в усі підрозділи Держгеокадарстру.

Нагадаємо, вчора родини бійців АТО погрожували блокуванням міської ратуші, якщо мер не погодиться надати зелмі для бійців. Детальніше про цю тему читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: