Львівські компанії отримали відзнаки за зразкову сплату податків

Вчора голова Львівської ОДА разом із Асоціацією платників податків відзначали переможців Всеукраїнського рейтингу сумлінних платиків податків.

Вчора голова Львівської ОДА разом із Асоціацією платників податків України відзначали переможців Всеукраїнського рейтингу сумлінних платиків податків.

У львівському Будинку вчених відбулася урочиста церемонія нагородження переможців обласного туру Рейтингу сумлінних платників податків -2015, організатором якого є Львівське територіальне відділення Асоціації платників податків України.

Відзнаки отримали представники 33 підприємств та компаній Львівщини, серед яких були, наприклад, ПРАТ «Компанія ЕНЗИМ», ПАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО», ТЗОВ ТВК «Львівхолод», ТЗОВ «Шувар» та інші.

Під час виступу на церемонії голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зазначив, що підприємці, які перемогли у цьогорічному конкурсі на Львівщині, є взірцем того, як сьогодні в Україні можна досягти успіху, але водночас ці бізнесмени є прикладом у роботі та громадській позиції. «Сьогодні тут зібралися люди, чиєю працею розвивається українська держава, тому що за вашими податками, за вашими відрахуваннями твориться соціальна сфера держави, будуються дороги, садочки, школи та інші об’єкти», — наголосив Синютка.

Водночас, захід відвідали також відомий композитор Мирослав Скорик- Герой України,  та головний лікар обласної  лікарні ОХМАТДИТ Мар’яна Возниця. Вони подякували присутнім представникам бізнесу за те, що вони постійно долучаються до благодійних та мистецьких проектів.

«Наша компанія — одне з найбільших бюджетоутворюючих підприємств міста Львова, — зазначила головний бухгалтер ПрАТ«Компанії Ензим» Галина Коверчук. Компанія сплатила на 38% більше податків і зборів, ніж у 2014 році. Ця перемога для нас є хорошим прикладом того, що бізнес і влада можуть спільно працювати для розвитку нашого міста, держави. Наше підприємство має високий рівень податкової культури, адже всі податки ми сплачуємо своєчасно та у повному обсязі». Вона також додала, що сума допомоги, яку надала «Компанія Ензим» міському комунальному підприємству «Львівводоканал», сягнула вже 6 мільйонів гривень.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: