На Варшавській–Сосновій просять встановити знаки заборони руху транспорту територією двох шкіл

Відповідне звернення на ім’я Віктора Пушкарьова, першого заступника міського голови м. Львов, подав вчора на сесії Львівської міської ради депутат Ігор Зінкевич

Відповідне звернення на ім’я Віктора Пушкарьова, першого заступника міського голови м. Львов, подав вчора на сесії Львівської міської ради депутат Ігор Зінкевич.

«До мене як до депутата «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді, звернулась мешканці Шевченківського району, які повідомили, що на територію загальноосвітніх шкіл №91 та №43 постійно заїжджають транспортні засоби, що не мають відношення до цих навчальних закладів. Проблема несанкціонованого заїзду загострилась, коли на території перед школою №91 були встановлені намети, до яких постійно приїжджають автомобілі, що обслуговують будівництво неподалік.

Хочу зауважити, що ця територія є суцільною пішохідною зоною, якою користуються мешканці мікрорайону, прогулюються матері з дітьми та літні люди. Рух транспортних засобів у безпосередній близькості до будівлі школи ставить під загрозу життя та здоров’я не тільки учнів шкіл, а і мешканців мікрорайонну», - йдеться у депутатському зверненні Ігоря Зінкевича.

Встановлення дорожнього знаку, що заборонить рух транспорту цією ділянкою, матиме лише позитивні наслідки та зніме соціальну напругу у мікрорайоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: