Роман Лагіш прозвітує про роботу львівського Центру для бійців АТО

Керівник Центру з наданням послуг учасникам бойових дій о. Роман Лагіш на наступній сесії Львівської міської ради прозвітує про роботу та про використані кошти.

З такою вимогою виступив голова міжфракційної групи учасників АТО у Львівській міськраді, депутат Віталій Свінціцький вчора, 14 липня, під час пленарного засідання.

«У Центра є вже багато напрацювань. Звітувати є про що. Обговорювати є що. Тому вважаю за потрібне, аби керівник розповів про виконану роботу та показав фінансовий звіт», - наголосив депутат.

Нагадаємо, близько два місці тому о. Роман Лагіш написав заяву на звільнення з посади керівника Центру для АТОвців. Тоді, оголосили новий конкурс, спеціальна комісія заслухала усіх претендентів. Втім, до сих пір міський голова Львова Андрій Садовий не призначив нового директора Центру.

Довідка:

Згідно Положення директора Центру за надання послуг учасникам бойових дій призначає мер Львова за пропозицією депутатів гуманітарної комісії, комісії законності та членів міжфракційної групи з питань АТО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: