Заньківчани запрошують на церемонію вручення театрального «Оскара»

Коли літо у розпалі, то ж звичними є «театральні канікули». Саме в серпні Заньківчани будуть відпочивати й набиратися ідей до передсвяткового 99-го театрального сезону. Нагадаємо, що в 2017 році ця театральна трупа святкуватиме своє 100-річчя, пише Дивись.info.

На завершення цього сезону актори придумали влаштувати невеличку вечірку, аби цей важкий рік все ж таки запам’ятався усім позитивними емоціями.

Свою вечірку-підсумок актори театру за участі кавер-гурту The ROHIES проведуть у клубі Picasso. В пісенному репертуарі гурту – власні версії відомих українських та європейських хітів. Їм аплодували бійці в АТО і львів’яни…

Вперше актори театру декларують виступ в популярному сьогодні гумористичному та сатиричному форматі stand-up show (comedy).

«Заньківчани відзначатимуть найуспішніших та найвідданіших колег, які впродовж року посилювали заньківчанську славу за завоювали цим авторитет своїх друзів.  Відтак кращий актор, актриса, вистава та герой року – отримають свого шоколадного Оскара. В цей вечір ініціатори дійства обіцяють подарувати усім відвідувачам багато музики, жартів, та доброго настрою.», - прокоментували дійство Дивись.info у театрі Марії Заньковецької.

Відбудеться дійство 18 липня.

Відкриття 99-го сезону Заньківчани анонсують 6 вересня. Першою прем’єрою cтане постановка «Украденого щастя» І. Франка у сценічному прочитанні художнього керівника театру, народного артиста України, лауреата Національної премії України ім. Т. Шевченка Федора Стригуна, приурочена до подвійного ювілею Каменяра, який святкують цьогоріч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: