Діти учасників АТО з Львівщини поїдуть на відпочинок до Латвії

Завтра, 19 липня, 12 дітей учасників АТО з Львівської області поїдуть на відпочинок до Латвії на запрошення Думи Смілтенського краю в межах гуманітарної програми.

Повідомляє прес-служба ЛОР.

Організацію поїздки підтримала Львівська обласна рада спільно з Посольством Латвійської Республіки в Україні, Почесним Консульством Латвійської Республіки у Львові, а також за сприяння депутатської групи з міжпарламентських зв’язків з Україною Латвійського Сейму.

Впродовж тижня діти матимуть екскурсії у Валмієру, Цесис, різноманітні майстер-класи, спортивні заходи, походи в ліс, а також реабілітаційні заняття, в тому числі психологічні.

Окрім того, в програмі передбачена поїздка на один день у столицю Латвії – Ригу, де діти зможуть відвідати визначні місця та ознайомитися з історією та культурою Латвії.

Латвійська сторона взяла на себе повністю фінансові витрати на поїздку дітей, проживання запрошених у Центрі дітей та сім’ї Смілтенського краю, медичне страхування.

Відправлення дітей заплановане завтра, 19 липня, о 12.00 від будівлі Львівської обласної ради.

Нагадаємо, про поїздку дітей учасників АТО домовилися ще взимку під час зустрічі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина та Надзвичайного та Повноважного Посла Латвійської Республіки Україні Юріса Пойканса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: