США допоможе Києву відповідати стандартам НАТО до 2020 року

Міністр військово-повітряних сил США Дебора Лі Джеймс заявляє про намір американської сторони допомогти Україні повністю відповідати стандартам НАТО до 2020 року.

«Агресія Росії проти України, окупація та анексія Криму лишаються предметом великого занепокоєння для всіх нас і становлять загрозу нашому спільному баченню Європи, цілісної, вільної, і мирної. Наша мета – поглибити відносини між нашими військово-повітряними силами і допомогти Україні повністю відповідати стандартам НАТО до 2020 року», – зазначила Джеймс, слова якої цитує прес-служба посольства США в Україні.

Міністр ВПС США перебувала в Україні з візитом і провела низку зустрічей з керівництвом Міністерства оборони України.

«У мене відбулися дуже змістовні розмови з виконувачем обов’язків міністра оборони Іваном Руснаком і генерал-лейтенантом Сергієм Дроздовим (командувач ВПС України – ред.) щодо того, на чому нам треба зосередити співпрацю між нашими військово-повітряними силами», – сказала Джеймс.

Україна в умовах збройної агресії Росії й підтримуваних нею сепаратистів намагається реформувати Міністерство оборони і Збройні сили за стандартами НАТО. Київ сподівається досягти відповідності цим стандартам до 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: