У ДТП на Львівщині травмувалися семеро людей

Внаслідок зіткнення двох легковиків травмувалися обидва водії транспортних засобів та п’ятеро пасажирів автомобіля «Жигулі». Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 липня, о 3.50, в селі Луки Самбірського району.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

За попередніми даними, 23-річний водій ВАЗ-2101, виїжджаючи із провулку, не переконався у безпечному маневрі, виїхав на головну  дорогу Самбір – Львів, де зіткнувся з автомобілем «Део Ланос» під керуванням 54-річного жителя Самбірського району.

У результаті ДТП отримали тілесні ушкодження та травми різного ступеню важкості водій та п’ятеро пасажирів «Жигулів» віком 22-29 років, жителі Львова, Городоцького, Самбірського та Мостиського районів Львівщини. Також травми отримав водій автомобіля «Део Ланос», в якого діагностовано  струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та  травму живота.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: