Львівщина виконала план по набору контрактників в армію на 78%

Виконання плану по набору контрактників на Львівщині складає 78%.

Про це під час прес-конференції повідомив львівський обласний військовий комісар Олександр Тіщенко, інформує ІА Дивись.info.

«Доведений до нашої області план по контрактній армії ми виконуємо на 75-78% за перший і другий квартал. Найгірший показник у Старосамбірському районі, у зв’язку з цим там понизили комісара. Люди важко ідуть на контракт. Дехто каже, що мала зарплата навіть у 7 тисяч гривень, дехто хоче служити у конкретній частині, а це неможливо. Розраховуємо виконати доведений план у третьому кварталі хоча б на 80 відсотків», – розповів Олександр Тіщенко.

За його словами за виконанням плану набору на контракт Львівщина посідає друге місце після Хмельниччини, де план виконано на 100 відсотків.

«Не знаю у чому причина. Можливо у тому, що там гірше з влаштуванням на роботу, тільки базар», - пояснив військовий комісар.

Натомість на Львівщині після 50 бесід, які кожного дня проводять військові комісари на контракт може зголоситися лише 1 особа. Із демобілізованих підписати контракт погодилися лише 30%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: