Wizz Air восени відкриє рейси з Києва до Ганновера і Вроцлава

Wizz Air, найбільший лоукост-перевізник у Центральній і Східній Європі, запустить рейси з Києва до Ганновера (Німеччина) і Вроцлава (Польща).

Як повідомила прес-служба компанії, перельоти в цих напрямках виконуватимуться з 31 жовтня і 1 листопада двічі на тиждень щопонеділка і щоп'ятниці - до Ганновера, щовівторка і щосуботи - до Вроцлава. Квитки на нові рейси вже є у продажі на сайті за ціною від 539 гривень.

Разом з цими новими рейсами Wizz Air з Києва пропонує 12 маршрутів до шести країн.

Крім цього, група Wizz має намір відкрити нові рейси з Тузли (Боснія і Герцеговина) до Біллунна (Данія) та Берлін-Шенефельда (Німеччина), з Бухареста (Румунія) до Біллунна і Ганновера; з Вільнюса (Литва) в Гренобль (Франція); зі Скоп'є (Македонія) до Ганновера, а також з Гданська (Польща) до Гренобля.

Wizz Air, найбільший лоукост перевізник у Центральній і Східній Європі, пропонує рейси більш ніж за 420 маршрутами з 25 баз, з'єднуючи 124 напрямки в 38 країнах. Флот авіакомпанії складається з 71 літака Airbus A320 і A321.

Раніше в Україні працювала його дочірня компанія - «Візз Ейр Україна», однак її діяльність було припинено через низку причин, переважно комерційних.

Нещодавно генеральний директор групи Wizz Air Джозеф Вараді зазначив, що група розглядає питання розширення діяльності в Україні у зв'язку зі стабілізацією ситуації в країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: