Рава-Руський лісгосп придбав квадрокоптер для контролю за лісом

У ДП «Рава-Руське лісове господарство» було придбано сучасний безпілотний літальний апарат, який пересувається із відеокамерою високого розширення на борту.

Якісний об’єктив із сучасним 3D гіростабілізатором дає змогу розгледіти пожежу з будь-якого місця зльоту, за допомогою БПЛА можна ефективно координувати гасіння пожеж, точно визначати площу пожежі, задіювати його в охороні лісу, в моніторингу всихання насаджень і робити якісну фото та відеозйомку лісових масивів.

Найефективніше використовувати БПЛА під час проведення ревізії лісових обходів, перевірки якості виконання лісогосподарських та лісокультурних робіт.

Спеціалістами ДП «Рава-Руське лісове господарство» було проведено тестування беспілотного літаючого апарату DJI Phantom для оперативного контролю за лісовими масивами. Пристрій дозволяє контролювати територію до 100 га, одночасно ведучи зйомку і передачу даних на базовий пульт в онлайн режимі. Максимальна висота польоту 500 метрів, радіус до 5 кілометрів. Час польоту на максимальній зарядці батареї півгодини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: