Реліз легендарної гри «Козаки 3» відбудеться вже у вересні цього року

Українська компанія-розробник комп’ютерних ігор GSC Game World оголосила дату виходу третьої частини ігрової серії «Козаки». Реліз гри запланований на 20 вересня 2016 року.

В третій частині ігрової серії розробники обіцяють необмежену кількість тактичних можливостей: будівництво та видобуток ресурсів, величезний вибір юнітів і вплив ландшафту на хід боїв. Будуть доступні 12 націй, 70 різних типів юнітів, понад 140 будівель, що мають свої історичні прототипи. Крім битв на суші, гравці зможуть побудувати свій власний флот і атакувати противника з моря.

В режимі одиночної гри користувач зможе вести одразу п’ять історичних кампаній, а в багатокористувацькому режимі у битві зможуть зійтись одразу вісім гравців. До того ж, можна буде об’єднуватись в команди, грати проти комп’ютера або ж за допомогою редактора налаштувати ігрову сесію за власним бажанням.

Одночасно з початком продажів цифрової версії гри на сервісі Steam, «Козаки 3» будуть доступні і на дисках.

Історична стратегія в реальному часі «Козаки» вперше вийшла у березні 2001 року. Гра присвячена таким подіям, як Тридцятирічна війна та Семирічна війни, війна за Австрійську Спадщину, Російсько-Турецькі війни, Громадянська війна в Англії, Турецька експансія в Європу, Визвольна війна українського народу, Північна війна, Польсько-російська війна, війна Нідерландів за Незалежність.

Доповненням до першої частини гри стали «Козаки: Останній довід королів» (2001) та «Козаки: Знову війна» (2002). У квітні 2005 вийшли «Козаки 2: Наполеонівські війни», а в червні 2006 – «Козаки 2: Битва за Європу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: