У Львові мікроавтобус наїхав на двох дітей

Водій мікроавтобуса, який розвозив товар у торгівельні точки, на тротуарі скоїв наїзд на дітей та поїхав з місця події.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Автопригода сталася 19 липня, близько 15.00, на вулиці Городоцькій у Львові. Водій мікроавтобуса «Mercedes Benz Sprinter», рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на двох дітей, які перебували на тротуарі. Водій транспортного засобу залишив місце події.

Дітей доставили до травмопункту Львова, де у 3-річної львів’янки та 4-річної жительки Городоцького району лікарі діагностували забій м‘яких тканин потиличної ділянки. Після надання медичної допомоги їм призначено амбулаторне лікування. Матері, які перебували на тротуарі разом з дітьми, внаслідок автопригоди не постраждали.

Працівники поліції встановили, що за кермом мікроавтобуса на момент ДТП перебував 47-річний львів’янин. Чоловік пояснив, що він розвозив товар у торгівельні заклади і через відсутність місця для паркування, здійснив вимушений заїзд на тротуар. При цьому він не побачив, що мікроавтобус скоїв наїзд на дітей тому залишив місце події.

Всі обставини автопригоди встановлюються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: