ЛОДА і ЛОР співпрацюватиме з громадськістю у деревообробній галузі

Сьогодні, 21 липня, у Львові уклали Меморандум про партнерство та співробітництво між ЛОДА, ЛОР та громадськими організаціями в галузі деревообробної промисловості.

Сьогодні, 21 липня, у Львові уклали Меморандум про партнерство та співробітництво між ЛОДА, ЛОР та громадськими організаціями в галузі деревообробної промисловості.

Документ передбачає партнерство та співробітництво для забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики у сфері підприємництва, соціально-економічного розвитку, підтримки вітчизняного виробника, поліпшення державної політики та підвищення інвестиційної привабливості промисловості, у тому числі деревообробної.

За словами представників громадських організацій, що така співпраця є вкрай важливою. Вони відзначили, що дуже позитивним є те, що їх ініціативи та проблеми чують представники обласної влади, тому сподіваються на плідну та конструктивну роботу.

Основною метою меморандуму є взаємодія та координація діяльності обласної влади та громадських організацій для взаємодопомоги, сприянню лібералізації та дерегуляції деревообробного бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: