На Стрийщині злодій «спеціалізувався» на гаражах

Працівники Стрийської поліції довели причетність зловмисника до 15 крадіжок із підсобок та гаражів.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Як встановлено досудовим слідством, зловмисник діставався до приміщень, зламуючи замки або вхідні двері за допомогою різних пристосувань. Зазвичай, він вночі викрадав  електроінструменти, велосипеди та інші речі залишені власниками.

«Чоловік не працював, крадене збував, а виручені кошти витрачав на власні потреби. Загальна сума шкоди, яку він завдав потерпілим, складає понад 60 тисяч гривень. Чоловік неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів, звільнився із місць позбавлення волі у 2013 році, де відбував покарання за пограбування. Працівники поліції затримали його на початку травня, за рішенням суду йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Досудове розслідування завершено. Правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом щодо 43-річного чоловіка за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка), ч.3 ст.15 (замах на злочин), ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: