На Львівщині учасники АТО отримали понад 4 тисячі земельних ділянок

З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками військовослужбовці, їх сім`ї отримали у власність 4047 земельних ділянок, загальною площею 714 гектарів.

 

Про це повідомляють у Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

З цієї кількості рішень Держгеокадастром Львівщини видано 2648 наказів про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок, загальною площею 459 гектарів. Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (2476 ділянок), особистого селянського господарства (145 ділянок) та індивідуального дачного будівництва (27 ділянок).

Загалом Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області надано учасникам АТО 5559 дозволів на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 1992 гектари. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Найбільше Держгеокадастром Львівщини видано наказів про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо земельних ділянок для учасників АТО у Пустомитівському (1043 ділянки) та Жовківському районах (783 ділянки) Львівської області.

Ще 1399 земельних ділянок у межах населених пунктів військовим надали відповідно до рішень місцевих рад. Ці землі військові використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків (1229 ділянок).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: