Самоцензура… Не дочекаються, - Кисельов про вбивство Шеремета та відкриту кримінальну справу проти нього

36840_123362087706284_3937852_n

Відомий журналіст Євгеній Кисельов не відчув на собі тиску після вбивства його колеги Павла Шеремета.

Відомий журналіст Євгеній Кисельов не відчув на собі тиску після вбивства його колеги Павла Шеремета.

Про це Євгеній Кисельов сказав кореспонденту ІА Дивись.info.

«Спеціального тиску на себе з подіями, які відбулись в середу в Києві, я не відчув, мені достатньо того, що на початку минулого місяця, проти мене відкрили кримінальну справу у Росії. Звісно, що це все з політичною підв’язкою і цього мені, повірте, більш ніж достатньо, щоб знаходитися у повній бойовій готовності.

А вбивство Шеремета, це зовсім інша історія, вона печальна, але до моєї професії в житті вона відношення звісно ж немає. Але якщо говорити про самоцензуру в моїй роботі після цих подій то не дочекаються», - сказав Євгеній Кисельов

Нагадаємо, що 10 червня Євген Кисельов повідомив про порушення проти нього кримінальної справи у Російській Федерації через його висловлювання на підтримку Надії Савченко. За його словами справа відкрита за ст. 205.2 Кримінального кодексу РФ (публічні заклики до здійснення терористичної діяльності або публічне виправдання тероризму) з максимальною мірою покарання 7 років позбавлення волі.

Зазначимо, що з 2008 року Кисельов проживає та працює в Україні. Протягом трьох останніх років він не приїздив до Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: