У Львові працівниця банку оббирала клієнтів

У Львові до суду скерували справу банківської працівниці, яка за три роки поклала до власної кишені 2,8 мільйона гривень, які належали вкладникам банку.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Як встановили працівники Управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, працівниця банку, обіймаючи протягом 2010-2013 років посаду керівника відділу, будучи уповноваженою на здійснення функцій з відкриття, обслуговування та закриття поточних, депозитних, карткових рахунків фізичних та юридичних осіб, надання і обслуговування роздрібних та інших послуг банку, ініціювала в спеціальній автоматизованій системі обслуговування фіктивне дострокове розірвання договору строкових банківських вкладів клієнтів банку.

Зловмисниця забрала кошти, які знаходились на депозитних рахунках більше 30 клієнтів банку і в подальшому використала їх на власні потреби, чим завдала матеріальних збитків банківській установі на загальну суму 2,8 млн грн.

У  рамках кримінального провадження  направлено до суду обвинувальний акт  за ч. 3,4,5 ст.191 КК України (Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем вчинені в особливо великих розмірах - караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років) та ч.4 ст. 358  КК України (Підроблення офіційних документів, вчинене службовою особою з використанням свого службового становища), щодо колишньої банківської працівниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: