Виконком Дрогобицької міськради звернувся до Кабміну щодо впровадження мораторію на підвищення тарифів (Відео)

Drohobych-ratusha-1

У четвер, 21 липня 2016 року відбулося засідання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, передає кореспондент Дивись.info з посиланням на офіційний сайт мерії.

У четвер, 21 липня 2016 року відбулося засідання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, передає кореспондент Дивись.info з посиланням на офіційний сайт мерії.

Зокрема, до порядку денного було внесено проект звернення до Кабінету Міністрів України щодо впровадження мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги з 1 липня 2016 року.

За результатами засідання, проект було розглянуто членами виконкому та прийнято з поправками.

«Громада міста вважає, що органи місцевого самоврядування впливають на формування тарифів за житлово-комунальні послуги. Однак це не входить до компетенції міської ради. Але влада на місцях зацікавлена у тому, щоб припинити зростання тарифів, оскільки рівень доходів громадян не відповідає їхнім мінімальним споживчим потребам. Чергове зростання тарифів призведе до зубожіння населення, що породить низку інших соціальних проблем у місті. В даному випадку органи місцевого самоврядування можуть впливати на ситуацію подібними зверненнями, які приймаються виконавчим комітетом, або сесією міської ради.», — зауважив Тарас Кучма.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: