За минулу добу російські війська 54 рази відкривали вогонь по позиціях Сил АТО

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по позиціях Сил АТО. Про це повідомили у Прес-центрі штабу АТО, пише Дивись.info.

Зокрема 24 рази на Донецькому, 26 на Маріупольському та 4 на Луганському напрямках.

На Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії окупанти випустили 34 снаряди по наших опорних пунктах в Авдіївці та 28 – у Пісках. Крім цього, по захисниках Авдіївки ворог бив із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також, 120 та 82 мм міномети і БМП противник застосував у селищі Луганське, міномети калібру 82 мм – у Троїцькому, гранатомети – у Новгородському, Пісках, Новоселівці Другій, біля шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю - у Зайцевому.

Не припиняють російські окупанти збройні провокації й на Маріупольському напрямку. Наших воїнів у Широкиному та Старогнатівці вони обстріляли зі 120 мм мінометів. Міномети калібру 82 мм та гранатомети супротивник застосував поруч Красногорівки, Талаківки і Водяного, а біля Мар’їнки та Широкиного - активізувалися ворожі снайпери.

Також на Луганщині окупанти вели мінометний вогонь по Старому Айдарі, а Новоолександрівку обстріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: