Зубко вважає, що необхідно посилити українсько-китайське співробітництво

Нашій державі треба посилити інтенсивність і результативність контактів по всьому спектру українсько-китайського співробітництва.

Нашій державі  треба посилити інтенсивність і результативність контактів по всьому спектру українсько-китайського співробітництва.

Таку думку висловив  віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко під час зустрічі з послом КНР в Україні Ду Веєм, повідомляє Урядовий портал.

Зокрема відомо, що Зубко запропонував спільно позначити маршрутну карту співпраці у сферах АПК, спільних досліджень космосу, інфраструктурних проектах.

«Ми високо оцінюємо відкриття в Україні Китайської торгової асоціації. Це правильне рішення, що дозволяє мати тут надійну точку опори», - підкреслив Геннадій Зубко.

Також віце-прем'єр заявив про те, що «ми зацікавлені залучити інвестиційний потенціал та виробничі технології Китаю для модернізації української економіки та розвитку інфраструктури, отримати ширший доступ на китайський ринок для українських товарів, послуг і технологій. Безумовно, проведення засідання міжурядової Комісії зіграє в цьому позитивну роль».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: