Жовка змагається за звання «7 чудес України» (Фото)

zhovkva-2

Містечко Жовква, що на Львівщині, змагається за звання «7 чудес України». Це унікальне місто збудоване ще за часів Ренесансу і вражає кількістю історичних пам’яток на квадратний метр, передають podrobnosti.ua.

Містечко Жовква, що на Львівщині,  змагається за звання «7 чудес України». Це унікальне місто збудоване ще за часів Ренесансу і вражає кількістю історичних пам’яток на квадратний метр, передають podrobnosti.ua.

Зокрема, мова йде про те, що подивитись на історичні окраси регіону туристи їдуть навіть з-за кордону.

Збудована в часи Ренесансу, свого часу Жовква була і містом ремісників, і резиденцією короля Речі Посполитої Яна III Собеського.

А в Жовківському замку, що поряд з костелом працює старовинна кузня.

Тішаться красою рідного міста і його мешканці. Вони запевняють,  кращого міста не лише для туристів, а й для життя, не знайти.

А щоб ще більше прославити своє місто, жовківчани нині змагаються за місце в фіналі конкурсу «7 чудес України: історичні міста та містечка». Голосування на сайті 7 чудес.in.ua триватиме до 27 вересня.

Акція спрямована на популяризацію вітчизняного туризму. На місто-переможець чекають зйомки художнього фільму та промоція на центральних телеканалах.

 фото: Інтернет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: