Начальника відділу митного поста аеропорту «Київ» арештували

Начальника відділу митного поста аеропорту «Київ» (Жуляни), якого затримали минулому тижні під час отримання хабара, заарештовано, вирішується питання про усунення його з посади.

Начальника відділу митного поста аеропорту «Київ» (Жуляни), якого затримали минулому тижні під час отримання хабара, заарештовано, вирішується питання про усунення його з посади, передає Інтерфакс-Україна.

«За клопотанням військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України взято під варту з альтернативою застави в 116 тис. грн начальника відділу митного поста «Аеропорт «Київ», якого було викрито в отриманні $3 тис. неправомірної вигоди від громадянина за переміщення підакцизного товару через державний кордон України поза митним контролем», - повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України в понеділок.

Йому повідомлено про підозру у ч. 2 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди). Крім того, вирішується питання про його усунення із займаної посади.

Про затримання цього чиновника повідомлялося 21 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: