Порошенко хоче, щоб на Львівщині та в інших областях встановили відеоспостереження

Порошенко ініціює встановлення відеокамер у всіх облцентрах, за необхідності - в містах і райцентрах

Президент України Петро Порошенко звернувся з проханням до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана встановити у всіх обласних центрах, а за необхідності - в містах і районних центрах прилади і засоби зовнішнього контролю.

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави в понеділок, президент зазначає необхідність підвищення оперативності реагування на правопорушення шляхом використання технічних засобів контролю ситуації в громадських місцях. Президент наголосив, що вчинення в центральній частині Києва «зухвалого терористичного акту» вимагає посилення заходів з протидії злочинності і підтримки публічної безпеки та порядку в столиці України і регіонах.

У листі також вказано на необхідність посилення протидії неконтрольованого обігу зброї, вибухівки та боєприпасів.

«Події, які останнім часом відбуваються в Україні, свідчать про зростання терористичної загрози і різке погіршення криміногенної ситуації, що пов'язано як з неконтрольованим обігом зброї, вибухівки та боєприпасів усередині країни, так і з російською агресією, спрямованою на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в державі», - зазначив Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: