У Львові відбудеться фотовиставка до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

30 липня, у Львові, на площі Ринок, відбудеться відкриття фотовиставки з протидії торгівлі людьми за участю відомих зірок та журналістів. Про це повідомили в ЛМР.

«В умовах збройного конфлікту, ризик торгівлі людьми та сучасного рабства зріс майже удвічі. До групи ризику потрапляють діти із зони конфлікту - їх можуть незаконно примусити до бойових дій. Жінки мають високі ризики потрапити до сексуальної експлуатації. Також під загрозою переселенці, які шукають роботу та згодні на нелегальне працевлаштування», - зазначають організатори акції.

У Львові захід відбудеться 30 липня. Місце: пл. Ринок, 1, біля входу у міську раду. Час: 11:00 год.

Автор фотосесії – відомий український фотограф, який мешкає в Лос-Анджелесі Олег Богдан (www.olegbogdan.com), автором ідеї та продюсером зйомки стала Наталія Шумахер.

Для досягнення максимального результату в зйомках взяли участь відомі співаки та журналісти: Олена Шоптенко, Олександр Попов, Анатолій Анатоліч, Анна-Марія, Лавіка, Людмила Барбір, Марія Бурмака, Марія Собко, Олег Собчук, Сергій Гладир, Сніжана Єгорова, Тала Калатай, Тамерлан та Омаргалієва, Валентина Хомайко, Василь Бондарчук, Віталій Кириченко, Влад Олєйник, Яніна Соколова, Влад Ситник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: