У Львові злодії обчистили квартиру

У Львові поліцейські затримали групу квартирних злодіїв. Раніше судимі зловмисники застосовували фомку для зламу вхідних дверей.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

До Залізничного відділу поліції  із заявою про крадіжку звернулася 51-річна львів’янка. Жінка повідомила, що 22 липня, у період  11.30 – 13.00, коли вона була відсутня в помешканні, невідомі зламали замки вхідних дверей і обікрали помешкання. Зловмисники заволоділи побутовою технікою, а також коштами в сумі 14000 гривень, 1139 доларів США та 90 євро.

Під час оперативно-розшукових заходів, правоохоронці затримали чотирьох осіб причетних до крадіжки із квартири заявниці на вулиці Морозній. Всі четверо – раніше судимі жителі Львова, віком 29 – 33 років. В них вилучено знаряддя, за допомогою якого вони зламували вхідні двері: фомку, розвідний ключ, викрутки. Також у зловмисників вилучено гроші та побутову техніку, які були викрадені з квартири.

За даним фактом відкрито кримінальне  провадження за ч.3 ст.185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення,- карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Правоохоронці перевіряють їх причетність до скоєння низки інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: