Як у Львові пожежні рятували багатоповерхівку від вогню (Відео)

7

Сьогодні, 25 липня, о 12:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на горищі 5-поверхового житлового будинку у м. Львові, по вул. Ш. Руставелі, 32.

Сьогодні, 25 липня, о 12:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на горищі 5-поверхового житлового будинку у м. Львові, по вул. Ш. Руставелі, 32.

Займання виникло на горищі будинку. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь охопив значну частину покрівлі й перекинувся на одну з квартир.

Інтенсивне горіння спричинило велику задимленість у будинку. Аби гарантувати безпеку мешканців рятувальники евакуювали із будинку 8 людей.

https://www.youtube.com/watch?v=u7WMtXHibx0#t=94

Складність гасіння пожежі полягала у високій інтенсивності поширення полум’я підпокрівельними пустотами та дерев’яними конструкціями будівлі. Через щільну забудову існувала загроза перекидання пожежі на сусідні житлові будинку.

Завдяки фаховим діям рятувальників вдалося припинити подальше поширення полум’я й врятувати від згорання 2 сусідні житлові будинки.

Пожежу локалізували о 13:19 та повністю ліквідували о 13:43. Внаслідок горіння знищено 300 кв. м покрівлі будинку та 1 кімнату однієї з мансардних квартир.

До ліквідації пожежі залучили 38 рятувальників та 8 одиниць спецтехніки.

Причину виникнення займання встановлюють правоохоронці. Постраждалих внаслідок пожежі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: