Збірну України урочисто провели на Олімпіаду в Ріо

1_exposure_1469427975_613x459.75_3_0

Вчора, 24 липня, у Києві на Софіївській площі відбулися урочисті проводи Олімпійської збірної України на Ігри ХХХІ Олімпіади, які з 5 до 21 серпня відбудуться в бразильському Ріо-де-Жанейро.

Вчора, 24 липня, у Києві на Софіївській площі відбулися урочисті проводи Олімпійської збірної України на Ігри ХХХІ Олімпіади, які з 5 до 21 серпня відбудуться в бразильському Ріо-де-Жанейро.

Члени Олімпійської збірної на чолі з головним олімпійцем країни Сергієм Бубкою та Міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим пройшлися урочистою ходою з вулиці Трьохсвятительської до Софіївської площі. Під час ходи олімпійці поклали квіти загиблим учасникам АТО.

Зі сцени українських спортсменів вітали Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, голова Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України Артур Палатний, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

«Я переконаний у тому, що наші спортсмени повернуться з перемогою, - сказав Прем'єр-міністр. - Адже кожен, хто стоїть на сцені, розпочинав свій спортивний шлях з дитинства, докладав дуже багато зусиль для того, щоб вибороти право представляти нашу велику спортивну країну на Олімпійських іграх», - зазначив він.

Прем'єр-Міністр України передав державний прапор членам Олімпійської команди - чемпіонці світу з художньої гімнастики Ганні Різатдіновій та призеру Олімпійських ігор зі стрибків у воду Іллі Кваші.

Нагадаємо, що у складі національної збірної за олімпійські нагороди 2016 року змагатимуться й 17 атлетів Львівської області – представників 8 видів спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: