Кулик не пояснив, звідки в нього 3 мільйони гривень, - Ситник

Антикорупційні органи почули багато закидів на свою адресу від прокурора АТО Костянтина Кулика, але не отримали логічного пояснення походження його мільйонних активів.

Про це заявив директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник, повідомляє Інтерфакс-України.

Артем Ситник наголосив, що антикорупційні органи почали розслідування незаконного збагачення прокурора АТО задовго до того, як він був включений до групи прокурорів у «справі Курченка».

За словами директора НАБУ, К. Кулик і ще 12 осіб були зараховані до групи прокурорів у «справі Курченка» 27 травня 2016 року, через чотири дні після направлення до Генеральної прокуратури повідомлення про підозру К. Кулика.

«З боку Кулика ми почули багато закидів у бік НАБУ і САП, однак не почули жодного логічного пояснення факту придбання активів на суму майже 3 млн грн - і це лише за період з квітня до грудня 2015 року»,- повідомив А. Ситник.

Як повідомлялося, 25 грудня 2015 року розпочато кримінальне провадження щодо військового прокурора сил АТО К. Кулика за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368-2 Кримінального кодексу України (незаконне збагачення).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: