Лобове зіткнення: у жахливій ДТП на Львівщині постраждали семеро людей (фото)

PM163image001

У селі Бірки Яворівського району лоб-у-лоб зіткнулися автомобіль «Смарт», під керуванням 24-річного львів’янина, та мікроавтобусом «Рено Мастер», під керуванням 34-річного жителя Мостиського району.

У селі Бірки Яворівського району лоб-у-лоб зіткнулися автомобіль «Смарт», під керуванням 24-річного львів’янина, та мікроавтобус «Рено Мастер», під керуванням 34-річного жителя Мостиського району. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Внаслідок зіткнення отримали травми водій та двоє пасажирів автомобіля «Смарт», львів’яни віком 25-28 років, яких з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано у лікарню швидкої допомоги Львова.

Також під час автопригоди постраждали водій і троє пасажирів мікроавтобуса, жителі Львова віком 19-30 років. Одного госпіталізовано із переломом, трьох інших, після надання медичної допомоги, відпущено додому.

Всі обставини автопригоди встановлюються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 т. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян обмеженням волі на строк до трьох років).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: