Луценко відповів на звинувачення Лещенка

Генпрокурор Юрій Луценко спростував поширену нардепом Сергієм Лещенком інформацію про буцімто його зустріч з олігархом Ігорем Коломойським.

Про це очільник ГПУ написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Заснув о першій. Прокинувся о 7-ій. За кавою дізнався, що сайт УП працює більше. Виявляється, о 2.35 ночі вони вирішили повідомити країні фантазію С. Лещенка про те, що Луценко під час поїздки в Івано-Франківськ таємно зустрічався з Коломойським.

Колеги журналісти! Щоб перевірити цю висмоктану з пальця і подану з перших рук нардепа фантазію достатньо встати о 6, представити нового прокурора в Луцьку о 8, потім провести брифінг, зустрітися з бійцями АТО. Потім повторити це в Франківську, а потім – в Тернополі. Ви самі на УП це детально описували.

Запевняю, що будь-який хронометраж покаже, що я не тільки не міг зустрітися з Коломойським, але й просто пообідати.

Ну і окремо - для детектива-початківця: Сергію, я цього року не тільки не бачився, але навіть по телефону не розмовляв з Коломойським. Заспокойся. Я не складаю тобі конкуренцію по таємних зустрічах з олігархами», – написав Юрій Луценко.

Нагадаємо, нардеп Сергій Лещенко заявив, що генпрокурор Юрій Луценко провів таємну зустріч з  олігархом, власником групи «Приват» Ігорем Коломойським. За його словами, зустріч відбулася приблизно один-два тижні назад в Івано-Франківській області, куди Луценко їздив для того, щоб представити нового прокурора області.

Лещенко висловив думку, що вони обговорювали «проблеми, які виникли у Коломойського».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: