Пішої ходи столицею не буде, паломники пересядуть на автобуси

Київська мерія виділила автобуси для учасників Хресної ходи, в середу вранці їх відвезуть до Києва, таким чином, пішої ходи столицею не буде, заявляє начальник Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

Про це пише Інтерфакс.

 

«У нас є домовленість, мерія вже виділила автобуси, які привезуть завтра вранці з території Київської області на Володимирську гірку всіх учасників ходи», - сказав він на брифінгу у вівторок, заявивши, що пішої ходи як такої в сам Київ не буде.

 

Крищенко повідомив, що віряни йтимуть пішки від Володимирської гірки до Києво-Печерської лаври після молебню, для правопорядку на цьому пересуванні учасників Хресної ходи будуть задіяні всі сили поліції та Національної гвардії в контакті з мерією і СБУ.
«Ми почнемо заходи з шостої ранку, буде обмежено проїзд і пересування... О 13 годині розпочнеться молебень, після його завершення піша хода пройде від Володимирської гірки до Лаври», - повідомив він про часові рамки.
За словами А.Крищенка, частина автобусів також буде з'їжджатися з інших регіонів до 13 години.
«Хто захоче - поїде, хто захоче - піде в складі Хресної ходи до Лаври, а потім теж поїде додому», - додав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: