У Соснівці чоловік пограбував власну матір

Слідчим відділенням Червоноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження відносно 26-річного мешканця міста Соснівка, який обікрав власну матір.

Слідчим відділенням Червоноградського відділу поліції відкрито  кримінальне провадження відносно 26-річного мешканця міста Соснівка, який обікрав власну матір. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

До Червоноградського відділу поліції 18 липня надійшла заява від 54-річної мешканки міста Соснівка про те, що 17 липня з її помешкання було викрадено належну їй банківську картку «OTP  Bank», з якої цього ж дня було знято кошти в сумі 4000 гривень.

Як встановили правоохоронці, злодієм виявився 26-річний син заявниці, який проживає разом із нею. Чоловік зізнався у скоєнні крадіжки грошей.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.185 КК України (Крадіжка, - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років).

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: