Військові інженери без втрат повернулись із зони АТО на Львівщину (фото)

Изображение 1639

В одному з гарнізонів Львівщини визначна подія: із зони проведення Антитерористичної операції додому повернулися військовослужбовці інженерного підрозділу, які упродовж двох місяців виконували бойові завдання на одному з напрямків протистояння з проросійськими бойовиками.

Про це повідомляє Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)

Зі слів командира військової частини полковника Олександра Корольова, до пункту постійної дислокації весь особовий склад загону повернувся без втрат. Особовий склад загону, зокрема, виконував завдання із встановлення мінних полів та інженерних загороджень, здійснював саперні роботи на об’єктах транспортної інфраструктури з метою їхнього захисту від проникнення підрозділів бойовиків, несли вартову службу, охороняючи важливі об’єкти тощо. Про це розповів один з офіцерів підрозділу оперативного забезпечення, який вже вшосте виконував завдання у зоні бойових дій, підполковник Анатолій Загурський. «З недавньою активізацією бойовиками воєнних дій на Донбасі виконувати завдання стало значно важче, адже доводиться працювати під обстрілами, – говорить підполковник Загурський. – Але найбільше виснажують, насправді, не обстріли сепаратистів, а очікування наказу».

Зустрічати воїнів зібралась уся міська громада. За традицією, перед шикуванням хліб-сіль і доземний уклін захисникам Вітчизни. Священик-капелан о. Микола Лиско відслужив молебень та благословив військових. А командування військової частини відзначило воїнів подяками та грамотами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: