Лобове зіткнення: легковик врізався в автобус, одна людина загинула

26 липня, о 19.00 годині, поблизу села Чишки Пустомитівського району, водій автомобіля «Mitsubishi L200» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в автобус «Neoplan».

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Внаслідок аварії одна людина загинула та троє, з них двоє дітей, отримали травми різного ступеню важкості, а саме: 1964 року народження, померла в дорозі до лікарні; 2014 року народження, дитина, з травмами середнього ступеню важкості госпіталізована до Львівської комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги; 2016 року народження, дитина, з травмами середнього ступеню важкості госпіталізована до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні; 1988 року народження, легкі травми, госпіталізована до Львівської комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Всі постраждалі мешканці Львова.

Силами пожежно-рятувального відділення ГУ ДСНС України у Львівській області надавалась допомога з вивільнення загиблої з легкового автомобіля.

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події з'ясовуються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: