На Львівщині чоловік вбив жінку, бо та не приготувала йому вечерю

Вчора, 26 липня, в одному із сіл Бродівського району чоловік прийшов в гості до колишньої співмешканки, де вдарив її ножем.

Вчора, 26 липня, в одному із сіл Бродівського району чоловік прийшов в гості до колишньої співмешканки, де вдарив її ножем.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що у приватному будинку в одному із сіл Бродівського району, близько 22.05, виявлено тіло 59-річної місцевої жительки із ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці встановила, що жінка померла від проникаючого ножового поранення в грудну клітку, яке було завдане кухонним ножем знайденим на місці злочину.

До скоєння вбивства жінки причетний 54-річний житель одного із сіл Бродівського району, колишній співмешканець загиблої, якого затримали.

Як повідомили у Бродівському відділені поліції, що злочинець проживав у сусідньому селі та інколи навідувався до колишньої співмешканки. У день вбивства він прийшов до неї і попросив, щоб жінка приготувала йому їсти. Між ними виникла сварка, оскільки жінка відмовилася приготувати йому вечерю. Розлючений відмовою чоловік схопив кухонний ніж і вдарив ним в груди жінку. Рана виявилася несумісною із життям, жінка померла до прибуття медиків.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження — Умисне вбивство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: