Підозру в знищенні зброї, з якої розстрілювали майданівців, оголошено лідеру «Ніхто крім нас»

21968

Підозрюваним у справі про знищення зброї, з якої розстрілювали активістів на Майдані в Києві, є керівник організації воїнів-афганців «Ніхто крім нас» Олександр Ковальов.

Цю інформацію підтвердив один з лідерів організації Юрій Слинявчук в середу вранці в ефірі телеканалу «112-Україна», передає Інтерфакс-Україна.

«Підозру оголошено Олександру Ковальову», - сказав він. При цьому, за словами Слинявчука, тоді беркутівців з Майдану вивозив усі, хто міг – і народні депутати, і колишні офіцери.

«Виникає запитання: чому про зброю, знайдену в серпні 2015 року, оголошено тільки зараз», – зазначив Юрій Слинявчук, припустивши, що таким чином намагаються дискредитувати організацію і відвернути увагу від підвищення тарифів і інших соціально-економічних проблем.

За його словами, організація буде вимагати прозорого розслідування.

Як повідомлялося, 23 липня генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що було знайдено зброю «чорної сотні» «Беркуту», обвинуваченого в розстрілах на Майдані в лютому 2014 року.

За його словами, в одному з київських озер були знайдені гвинтівка і автомати, «вони були розрізані і втоплені однією групою, керівник якої проходить у слідстві».

«На жаль, це людина, яка, за нашою версією, за вказівкою Захарченка вивела «чорну сотню» з Києва, знищила зброю, втопила її, хоча сам він був разом з нами на Майдані», – повідомив генпрокурор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: